Expositie Kleurrijke verhalen in Leerhotel Het Klooster

Amersfoort – Sinds deze week is er een nieuwe expositie in Leerhotel Het Klooster: de kunstwerken van Dorrety Brookhuis onder de noemer ‘Kleurrijke verhalen’. De schilderijen van Dorrety Brookhuis kenmerken zich door hun kleurrijkheid en expressie. Naast de schilderijen hangen songteksten.

Dorrety Brookhuis: “Ik schilder vanuit mijn hart, herinnering en fantasie. Dat zie je terug in mijn schilderijen. De songteksten die ernaast hangen maken een opening of einde aan het verhaal wat de kijker in het schilderij ziet, vandaar de naam van de expositie ‘Kleurrijke Verhalen’.

De schilderijen hangen op een mooie plek in het klooster, in de rondgang om de binnentuin. Brookhuis: “Het mooie van Leerhotel Het Klooster is dat het een gebouw is met een geschiedenis, en een verhaal. En het moge duidelijk zijn, ik ben dol op verhalen. Het is een schitterende locatie, waar heel veel bedrijvigheid is; school, hotel, dineren, borrelen, vergaderen, trouwen. Mijn expositie past daar goed tussen.”

De kunstwerken zijn tot eind januari 2016 te bezichtigen van maandag t/m zaterdag in Leerhotel Het Klooster, Daam Fockemalaan 10 in Amersfoort. Zie ook: www.leerhotelhetklooster.nl