Bosbad Amersfoort zondag 1 mei open gegaan

Amersfoort – Zondag 1 mei om 12.00 uur gaat Bosbad Amersfoort open! Het is vast nog wat frisjes voor een duik in het diepe. Maar kom gewoon kijken.

Het unieke bad in de bossen van Birkhoven ligt er weer mooi bij. Het gezellige terras van Out2Eat, het laagteparcours en de 18 holes midgetgolfbaan bieden genoeg voor middagje uit. Je kan ook al de kaartjes voor het Openluchttheater en het zomerabonnement kopen. Het bad is de eerste dag tot 16.00 uur open.

Veel te beleven
De midgetgolfbaan is een ware uitdaging voor jong en oud. Met een korte swing en een goede putt speel je zo een ‘hole-in-one’. Klimmen en balanceren kan op het laagteparcours; een touwbaan parcours zwevend boven de grond en speciaal voor de kleintjes. Na alle inspanningen en belevenissen blaas je uit op het terras. Lunchcafé Out2Eat heet je van harte welkom.

4 Voorstellingen in het Openluchttheater Amersfoort
Zondag 22 mei is de eerste voorstelling in het Openluchttheater. “Bobo” verzorgt de aftrap, daarna volgen op de 4e zondag van elke maand “De Grote Piratenshow”, “Woezel & Pip” en “Theater Van Zanten”. Verkoop van toegangskaarten is bij het Bosbad, Out2Eat en bij de overdekte zwembaden.

Openingstijden en entree
Op de website van Bosbad Amersfoort staan de openingstijden van die dag. Is het onder de 21 graden, dan is het bad geopend van 10.00-13.00 uur. Tussen de 21 en 28 graden is het bad open van 10.00-18.00 uur. Is het warmer dan 28 graden, dan is het bad extra lang open. Van 9.00 uur tot 19.00 uur. De entree voor het Bosbad is € 5,00 p.p. voor een hele dag genieten.

Geniet van de zomer met het zomer-zwem-abonnement
Met het zomer-zwem-abonnement mag je van 1 mei tot en met 31 augustus 2016 recreatief zwemmen in Bosbad Amersfoort en de 7 overdekte zwembaden van SRO in de regio Eemland. De (voor)verkoop van het zomer-zwem-abonnement is gestart.

Meer informatie
Kijk op de website van het Bosbad www.bosbadamersfoort.nl voor de actuele openingstijden, het zomer-zwem-abonnement en nog meer informatie. Je kan natuurlijk ook bellen, via 033-888 1 777. Of wandel even langs. Het adres is Barchman Wuytierslaan 232 in Amersfoort.