Soest huldigt Sharon van Rouwendaal

Soest – Aanstaande donderdag huldigt de gemeente Soest niemand minder dan Sharon van Rouwendaal. Sharon van Rouwendaal heeft tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro een gouden medaille gewonnen op de 10 km open water. Een enorme prestatie waar de gemeente haar graag persoonlijk mee wilt feliciteren!

Tijdens de Olympische Spelen van afgelopen zomer kwam Sharon van Rouwendaal, na een kleine twee uur, als eerste over de finish bij het 10 kilometer open water zwemmen. Ze bezorgde Nederland de tiende medaille bij de Olympische Spelen in Rio, waarvan de vijfde gouden.

Eenmaal een Soester…
Sharon woont al enige tijd niet meer in Soest, maar is zich wel altijd Soester blijven voelen. Soest is ook de geboorteplaats van haar zwemcarrière, want zij ging voor het eerst actief zwemmen bij zwemvereniging De Duinkikkers. De gemeente is daarom zeer vereerd om haar te mogen ontvangen en persoonlijk te feliciteren met haar prestaties.

Van harte welkom
De huldiging vindt aanstaande donderdag 15 september vanaf 18.45 uur plaats in het gemeentehuis van Soest (Raadhuisplein 1). Inloop is vanaf 18.30 uur. Inwoners zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. De gemeente moedigt iedereen die aanwezig wilt zijn aan om in het oranje te komen om de huldiging een extra Nederlands en feestelijk tintje te geven.