Ontbijten met burgemeester Mark Röell

Baarn – Burgemeester Mark Röell heeft een goed voornemen voor 2017: iedere dag ontbijten. En u kunt hem daarbij helpen door samen met hem te ontbijten. Vanaf januari kunt u de burgemeester uitnodigen voor een goed gesprek tijdens het ontbijt. Een goed gesprek over wonen en werken in Baarn.

De burgemeester vindt het belangrijk om te horen wat er speelt in Baarn. Regelmatig wordt hij uitgenodigd voor speciale gelegenheid zoals een opening of een jubileum. Maar hij is ook benieuwd naar de dagelijkse onderwerpen die aan de ontbijttafel worden besproken. Dus woont of werkt u in Baarn? En wilt u hierover iets bespreken met de burgemeester? Help hem dan met zijn goede voornemen. Nodig de burgemeester uit voor een ontbijtje bij u thuis, op het werk of in de klas.

Aanmelden via de website van de gemeente
Op de website van de gemeente Baarn kunt u een formulier invullen om u aan te melden. Zet daarin ook waarom u graag wil dat de burgemeester komt ontbijten. Iedereen krijgt van ons een bericht terug. Maar als er veel aanmeldingen zijn, moeten wij een keuze maken tussen de aanmeldingen. Als uw aanmelding wordt gekozen, dan nemen wij contact op om een datum af te spreken. Het is niet mogelijk om een afspraak te maken met de burgemeester over onderwerpen waar een bezwaarprocedure over loopt.