Gemeente zoekt Soester Super Sterren

Soest – Misschien kent u ze wel, kinderen en jongeren die zich het afgelopen jaar hebben ingezet voor anderen of een bijzondere heldendaad hebben verricht.

Wij zijn trots op deze jonge inwoners die zich vrijwillig inzetten voor anderen en de samenleving. Daarom reikt de gemeente Soest dit jaar voor de tweede keer Soester Jeugdlintjes uit. Met deze bijzondere onderscheiding willen zij waardering tonen aan deze jonge Soester Super Sterren, want dat zijn ze!

Het Soester Jeugdlintje is bedoeld als blijk van waardering en als stimulans voor jongeren én kinderen van 6 tot 18 jaar die belangeloos bijdragen aan een mooier en beter Soest(erberg). Denk bijvoorbeeld aan jongeren die het afgelopen jaar geruime tijd ouderen, gehandicapten of zieken hebben geholpen. Of kinderen die activiteiten in een wijk of voor een bepaalde doelgroep hebben georganiseerd. En vergeet ook niet kinderen en jongeren die vrijwilligerswerk hebben gedaan bij een culturele vereniging of sportvereniging. Jongeren die een “heldendaad” hebben verricht of een bijzondere prestatie hebben geleverd, kunnen ook in aanmerking komen voor het Soester Jeugdlintje.

Aanmelden kan via de website van de gemeente Soest.