Wil jij optreden op 19e editie Cultureel Festival Baarn?

Baarn – Zet alvast in de agenda: op vrijdag 1 en zaterdag 2 september bruist het in Baarn. Van het puntje van de Laanstraat via de Brink tot in de Pekingtuin: heel Baarn barst van de muziek, de cultuur, de kunst en de literatuur tijdens het 19e Cultureel Festival.

Naar de Amsterdamse Uitmarkt of de Maastrichtse Fine Art Fair? Helemaal niet nodig. Op 1 en 2 september presenteert heel cultureel Baarn zich ‘om de hoek’. Alle Baarnse bands, musici, dansers, kunstenaars en verenigingen presenteren hun plannen voor het nieuwe culturele seizoen. Twee dagen lang is Baarn hèt cultureel centrum van de regio. Uiteraard gratis toegankelijk.

Op de Kunstmarkt is werk van Baarnse kunstenaars te zien en te koop. Schilders, glazeniers, keramiekers, fotografen en andere artistieke Baarnaars vertellen graag hun verhaal.
Daarnaast zijn er verschillende pleinen waar het rijke Baarnse verenigingsleven zich presenteert. Alle Baarnse welzijns- en vrijwilligersorganisaties laten zien wat zij te bieden hebben. Zo is er een KinderPlein, een SportPlein, een CultuurPlein, een VrijwilligersPlein en een Zorg & WelzijnPlein.

Wil je optreden voor groot publiek en laten zien wat jouw passie is? Wil je laten zien hoeveel plezier jouw vereniging te bieden heeft? Dan mag je niet ontbreken op het Cultureel festival.
Van 1 maart t/m 31 mei kan iedereen zichzelf of zijn/haar organisatie of vereniging zich aanmelden via de website www.cultureelfestval.nl. Aanmelden kan voor een optreden (dans, muziek, theater) of voor een kraam op de kunstmarkt of de welzijns- en vrijwilligersmarkt.