Vrijwilligers gezocht voor SamenLoop voor Hoop Amersfoort

Amersfoort – SamenLoop voor Hoop Amersfoort zoekt vrijwilligers (organisatoren) die zich willen inzetten voor dit unieke, recreatieve, 24 uur durende inzamelingsevenement van KWF Kankerbestrijding.

SamenLoop voor Hoop is een wandelevenement waar teams 24 uur lopen in de strijd tegen kanker. Het evenement zal plaatsvinden op de atletiekbaan van sportvereniging ALTIS in het weekend van 27 en 28 mei 2018. Het is geen wedstrijd en meer dan een sponsorloop. SamenLoop voor Hoop steekt (ex)kankerpatiënten (eregasten) een hart onder de riem.

Tijdens dit lokale evenement voor jong en oud, dat volledig georganiseerd wordt door vrijwilligers, vieren de deelnemers het leven en worden overledenen herdacht. Iedereen kan deelnemen aan vele activiteiten en genieten van amusement. Met zijn allen gaan we de hele nacht door. Teamleden die niet aan het lopen zijn, kunnen uitrusten, eten, of slapen in tenten. Hoogtepunten van SamenLoop voor Hoop zijn de openingsceremonie met eregasten, kaarsenceremonie en de slotronde.

Waarom meedoen?
Een op de drie mensen wordt ooit geconfronteerd met de diagnose kanker. SamenLoop voor Hoop is een bijzondere gelegenheid om (ex)kankerpatiënten te steunen, degenen die eraan overleden zijn te gedenken en om geld in te zamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Dit doel gaat iedereen aan het hart. Door mee te doen met SamenLoop voor Hoop strijd je mee tegen kanker én beleef je een leuk en hartverwarmend weekend. SamenLoop voor Hoop Amersfoort komt er niet zonder vrijwilligers. Om SamenLoop voor Hoop Amersfoort tot een succes te maken, hebben we u nodig!

Aanmelden
Meld u nu aan als commissielid (lid van de organisatie) Amersfoort en help mee met het organiseren van een SamenLoop voor Hoop. U kunt bellen met Dhr. Van der Last 06-21198196 of mailen naar a.vanderlast@kpnmail.nl Uiteraard bent u ook van harte welkom om vrijblijvend te komen luisteren naar wat een SamenLoop voor Hoop voor u en de gemeenschap kan betekenen.

Kijk voor meer informatie op of kom op dinsdag 18 april a.s. van 20.00 uur tot 21.30 uur naar de informatieavond bij het Toon Hermans Huis Amersfoort, Regentesselaan 39, 3818 HH Amersfoort