Nieuw in Baarn: fit zonder zweten met wetenschappelijk bewezen fit20 training

Baarn – In hartje Baarn opent personal fit20 trainer Wesley Spoel op 3 mei 2017 zijn studio aan de Laanstraat 25. fit20 is een revolutionaire trainingsmethode, gebaseerd op wetenschappelijke studies, die onder meer zorgt voor sterkere botten en spieren en een betere stofwisseling.

Het positieve effect van de wekelijkse slow-motion fit20 training, die bestaat uit zes oefeningen, zien klanten vertaald in een betere algehele conditie. Met krachttrainingen wordt wekelijks in twintig minuten gewerkt aan een sterk spierkorset. Dit draagt bij aan een goede houding, alertheid en meer energie. Alle trainingen vinden plaats onder persoonlijke begeleiding en zijn altijd op afspraak. fit20 Baarn is de 91e studio van fit20.

fit20 Baarn richt zich op mensen die weinig tijd hebben of die het zelf niet altijd kunnen opbrengen om te sporten. De wekelijkse herhalingen van de intensieve krachtoefeningen zijn een goede basis voor een beter uithoudingsvermogen en kracht. De persoonlijke begeleiding tijdens het trainen ervaren klanten als prettig én noodzakelijk. Naar keuze is de training één-op-één of in duo’s. In minder dan een half uur staat de klant weer buiten: de slow-motion trainingsmethode, in combinatie met de gekoelde ruimte, maakt omkleden en douchen overbodig.

Spierfalen
“Mijn moeder traint bij fit20 en als marinier had ik wel m’n scepsis bij deze vorm van trainen. Wij moeten altijd topfit zijn en trainen dagelijks,” vertelt Spoel. “Zelfs als marinier merk ik het effect van de training. Het spierfalen is herkenbaar voor mij en dat voelt vertrouwd én goed, want ik weet wat voor positief effect dat heeft op je conditie en spierkracht.”

Kundige begeleiding
“Na jaren gediend te hebben, wilde ik me verder ontwikkelen. De combinatie sport, ondernemen, uitdaging en mensen helpen zijn voor mij doorslaggevend geweest om voor mezelf te starten. De franchiseformule geeft me support. Zij helpen mij bij de bijkomende zaken die een bedrijf met zich meebrengt. Zo weet ik zeker dat ik niets vergeet en kan ik me focussen op mijn bedrijf.” Spoel ziet ernaar uit om te starten in Baarn: “Ik kan niet wachten tot de deuren van de studio opengaan!”

Over fit20
fit20 is een High Intensity Trainingsmethode (HIT) gebaseerd op wetenschappelijke studies en onderzoeken. fit20 heeft in Nederland meer dan 90 studio’s, verspreid over Nederland en zes in-company studio’s bij Siemens, Yokogawa, Randstad, Ahold en Heerema. In 2015 is fit20 uitgebreid naar het buitenland. Iedere fit20 studio is ingericht met hoogwaardige apparatuur. Alle Personal Trainers bij fit20 zijn deskundig opgeleid voor de meest effectieve begeleiding van de klant. Een overzicht van alle fit20 studio’s staat op www.fit20.nl.