Pop-up Gelukscafé op 20 mei in Amersfoort

Amersfoort – Amersfoort – Het Stadslab aan de Oude Fabrieksstraat 7 in Amersfoort geeft op 20 mei onderdak aan een pop-up Gelukscafé. Op 20 mei van 11.00 tot 15.00 uur kunnen belangstellenden aanschuiven aan gelukstafels voor ontmoetingen en gesprekken.

Geluksbrengers van het Apostolisch Genootschap uit Amersfoort zijn aan deze tafels de gastheren en –vrouwen. Zij zorgen voor de ontvangst en de themagesprekken. Maar ook gewoon voor ontmoetingen en gesprekken, om op basis van gelijkwaardigheid met elkaar een goed gesprek te hebben. Het gelukscafé is voor ontmoetingen en gesprekken en om zelf antwoorden te vinden op levensvragen. Je kunt in gesprek komen met ervaringsdeskundigen over geluk, eenzaamheid en leven met lef.

Het Gelukscafé in Amersfoort is onderdeel van de Geluksroute: een initiatief om mensen samen te brengen die geluk willen delen door erover te praten of ervaringen te delen. Op verschillende plaatsen in Nederland werken vrijwilligers samen aan plaatselijke geluksontmoetingen. De vrijwilligers van het Apostolisch Genootschap vinden dit uitgangspunt goed aansluiten bij hun eigen visie, die gebaseerd is op het in liefde werken aan een menswaardige wereld.