Gewapende beroving op de Charlie Christianstraat in Amersfoort

Amersfoort – Zondag 2 juli werd een 39-jarige vrouw het slachtoffer van een beroving. De politie is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 21.20 uur parkeerde een vrouw haar voertuig in een parkeervak aan de Charlie Christianstraat. Een klein wit voertuig parkeerde achter haar, waardoor de weg werd geblokkeerd. Vervolgens stapte een man uit, die een vuurwapen op de vrouw richtte. Het slachtoffer werd gedwongen geld af te staan, waarna de verdachte ervandoor ging met een onbekend geldbedrag. Hij reed met zijn auto weg in de richting van de Theo Uden Masmanstraat / Billy Holidaystraat. De vrouw belde hevig geschrokken de politie.

De politie is op zoek naar getuigen. De verdachte man droeg een bivakmuts en reed in een witte auto. Heeft u meer informatie over deze zaak en heeft u nog niet gesproken met de politie? Neem dan contact op met de politie via tel: 0900 – 8844 óf maak gebruik van het onderstaand tipformulier. Meldt u zich liever anoniem? Bel dan met tel: 0800 – 7000. U kunt zich ook online melden via www.meldmisdaadanoniem.nl.