Gastgezinnen gezocht voor Bosnische kinderen

Amersfoort – Weet u uw vakanties in uw kindertijd nog? Een paar weken onvergetelijk plezier; voor sommige kinderen waren die zelfs de mooiste weken van het jaar! Dat plezier kunt u nu aan een Bosnisch kind geven via Pax Kinderhulp die vakanties organiseert voor arme kinderen.

Deze Amersfoortse organisatie zoekt 20 gastgezinnen voor een groep van veertig kinderen uit Bosnië die het minder goed hebben. Het gaat om een periode van 2,5 week vanaf 15 juni. De kinderen zijn tussen de 8 en 12 jaar en worden in koppels ondergebracht bij gezinnen. Pax Kinderhulp biedt tevens begeleiding aan de gastgezinnen zodat de vakantie zo soepel mogelijk verloopt voor de kinderen.

Op alle dinsdagen en donderdagen verzorgt Pax leuke dagactiviteiten. De overige dagen van de week draaien de kinderen mee in het gezin. Ook zijn er activiteiten voor alle gastgezinnen en kinderen, zoals een barbecue, zwemmen en een disco. Nieuwsgierig geworden of wilt u zich opgeven als gastgezin? Mail dan naar paxamersfoort@gmail.com, of kijk voor meer informatie op www.paxkinderhulpamersfoort.nl.