Battle voor stuntskaters in Amersfoort

Amersfoort – Op vrijdagavond 5 september organiseert 033 SKATE een battle voor stuntskaters . Tussen 19.45 en 20.00 trekken stuntskaters op de Hof alles uit de kast trekken om hun vetste tricks te laten zien.

Een uniek evenement. De 3 deelnemers die het meeste applaus van het publiek op de Hof in de wacht slepen, worden krijgen een waardebon van 35 Euro.

Aansluitend op deze battle staat er voor alle skaters en steppers een prachtige Friday Night Skate-/ stepTocht van ruim 20km door Amersfoort en Leusden (onder begeleiding van politie en verkeersregelaars) op het programma. Deelname is voor iedereen geheel gratis.

Halverwege de route is er weer een pauze ingelast voor (eventueel) een drankje en/of versnapering. Het tempo ligt rond de 16 km p/u, zodat iedereen met een redelijke basisconditie (vanaf 12 jaar) mee kan doen. Het is een gezelligheidstocht en na afloop is er uiteraard voldoende gelegenheid voor alle deelnemers om op de Hof na te praten onder het genot van een drankje.

Alle deelnemers aan de Friday Night Skate / step-Tocht ontvangen na afloop een waardebon van 7,50 Euro die besteed kan worden aan sportartikelen.

Leuker, gezelliger en spannender kunnen we deze avond niet maken, dus kom vooral op 5 september op tijd naar de Hof en vergeet je verlichting niet!

De volgende vrijdagavonden (12, 19 en 26 september) staan er eveneens Friday Night skate- / stepTochten op het programma. Ook dan is de start om 20.00 uur vanaf de Hof en trakteren we eveneens alle deelnemers op een waardebon van € 7,50. Zoveel voordeel wil je niet missen.

Voor meer informatie kun je terecht op www.033skate.nl of https://www.facebook.com/033SKATE
(033 SKATE is een initiatief van Sporters United & de Amersfoortse Ijsvereniging).