Doet u al mee aan het Klimaatstraatfeest?

Baarn – Baarn in dit jaar Gouden Ster-partner van het HIER Klimaatstraatfeest: de grootste en gezelligste energiebesparingswedstrijd van Nederland.

Duizenden straten in het hele land gaan aan de slag met energiebesparing in de strijd om de titel ‘beste klimaatstraat van Nederland’ en een feestbudget van 10.000 euro. De straten in Baarn beginnen dit jaar met een voorsprong.

Als Gouden Ster-partner doet de gemeente Baarn extra haar best om een succes te maken van het HIER Klimaatstraatfeest. Straten in Baarn krijgen daarom bij deelname 1.000 bonuspunten. Wethouder Breukelaar: “Het HIER Klimaatstraatfeest sluit naadloos aan bij de doelstellingen die onze gemeente heeft op het gebied van energiebesparing. Met het HIER Klimaatstraatfeest betrekken we iedereen op een praktische, laagdrempelige en positieve manier bij de aanpak van het klimaatprobleem. Niet alleen omdat zij onderdeel zijn van de oplossing, maar vooral omdat energie besparen leuk is én goed voor je portemonnee. We hopen dat veel inwoners van veel straten in Baarn meedoen om er een succes van te maken!”

Bezoek de Gemeentepagina van Baarn
Als Gouden Ster-partner heeft de gemeente Baarn ook een gemeentepagina op de website van het Klimaatstraatfeest. Neemt u maar eens een kijkje op www.klimaatstraatfeest.nl/baarn. Hier leest u de laatste nieuwtjes over de deelname van onze gemeente en een tussenstand van de straten uit Baarn.

Inschrijven
Wilt u ook meedoen? Inschrijven kan via www.klimaatstraatfeest.nl. De straat in Nederland die tot en met 30 maart 2015 de meeste energie bespaart en de beste acties uitvoert om de buurt te betrekken bij energiebesparing wint een feestbudget van maar liefst €10.000,-. Omdat de gemeente Baarn Gouden Ster-partner is, beginnen de straten in Baarn met een voorsprong!

Dit jaar kun je niet alleen met je straat meedoen aan het HIER Klimaatstraatfeest, maar ook met je sportclub, vereniging, vriendengroep of familie. Daarvoor kun je een ‘virtuele straat’ aanmaken.