Schennispleger aangehouden in Amersfoort

Amersfoort – Op dinsdagavond 28 juli heeft de politie een schennispleger aangehouden op de Disketteweg.

Rond 18.25 uur kreeg de politie de melding dat een man zichzelf bevredigde op een parkeerplaats aan de Disketteweg. De agenten beschikten over een bruikbaar signalement en troffen de man aan op de Plotterweg. De verdachte, een 48-jarige inwoner van Maarssen, was niet onbekend bij de politie met betrekking tot het plegen van schennis en werd direct aangehouden.

Getuige of slachtoffer geweest ?
Op basis van het onderzoek vermoedt de politie dat de verdachte al eerder in de omgeving van de Disketteweg schennis heeft gepleegd. Ook sluit de politie niet uit dat hij op andere locaties in Nederland actief is geweest. De politie zou graag in contact komen met getuigen of slachtoffers die deze schennispleger al eerder hebben gezien. Het signalement van de verdachte luidt :

– Blanke man, 1.80 meter lang, gekleed in een donkergrijze of zwarte broek en een donkergroene jas. De man had een rugzak bij zich.

Mocht u de man eerder hebben gezien in de omgeving van de Disketteweg en/of in de omgeving van het nabijgelegen station Schothorst, dan kunt u bellen met het telefoonnummer 0900-8844.