Sluit u aan bij een leeskring Duits!

Baarn – Mooie boeken lezen, inspirerende gesprekken voeren en nieuwe contacten leggen? Samen met Senia Literair organiseert de Bibliotheek Baarn een informatiebijeenkomst om een leeskring Duits op te richten.

De bijeenkomst staat gepland op 15 oktober vanaf 10.30 uur. Wilt u zich graag aansluiten bij zo’n leeskring, maar weet u niet zeker of het wat voor u is? Kom dan vrijblijvend langs!

Wat is een leeskring?
De Senia leesgroepen bestaan uit zes tot acht personen die vijf tot zeven boeken per jaar lezen. Elk seizoen kunnen zij kiezen uit een uitgebreide literatuurlijst, die wordt aangeboden door Senia Literair. Op de lijst staat eigentijdse literatuur die goed toegankelijk is voor een breed publiek. De leesgroepen krijgen bij ieder boek dat zij gaan lezen informatie over het boek en de auteur. Daarnaast krijgen ze vragen en gespreksthema’s aangereikt waardoor de besprekingen zinvol zijn, ook zonder dat er een deskundige bij aanwezig is.

Aanmelden
De toegang voor de informatiebijeenkomst is gratis. Aanmelding vooraf wordt op prijs gesteld. Dit kan op www.bibliotheekeemland.nl. Telefonisch aanmelden kan ook via 033-4631914. Bent u verhinderd maar hebt u wel belangstelling? Dan kunt u dit melden bij Stichting Senia, op het telefoonnummer 0570- 562656, of stuur een e-mail naar info@senia.nl.