Voorzichtige invalbeurt Ruben Immerzeel bij TTV Overhees Soest

Soest – Drievoudig clubkampioen Ruben Immerzeel speelde de laatste twee seizoenen weinig wedstrijden voor TTV Overhees vanwege een slepende armblessure, die de tafeltennisser dit voorjaar verhinderde zijn titel te verdedigen en hem ook dit seizoen tot nu toe aan de kant hield.

Dinsdag maakte hij voorzichtig zijn rentree tegen TTVB Leertouwer 1 uit Barneveld. Immerzeel liet de enkelspelen nog aan zich voorbijgaan, maar hij werd samen met Gerard de Jong wel opgesteld bij het dubbelspel en droeg via een zege bij aan het 5-5 gelijkspel van zijn team.

TTVB Leertouwer bestaat voornamelijk uit spelers die de laatste jaren geen competitie hebben gespeeld, aangevuld met competitiedebutant Frank van de Groep. Overhees wist dan ook niet goed wat het kon verwachten. Van de Groep bleek verrassend sterk: geen der Overhezers wist hem te verslaan. Tegen Wichert Palm werd daarentegen drie keer gescoord. Voor De Jong en Jos Wildenburg bleef het daarbij, maar Stefan Rademaker pakte nog een extra punt door als enige Pieter de Koning te verslaan, zij het nipt. Zo deelden de Barnevelders en Overhees de punten, een juiste afspiegeling van de krachtsverhoudingen.