Totaal Amersfoort treedt op voor nieuwe leden

Amersfoort – Het duurt nog even voordat de Amersfoortse Muziektheatergroep met de volwaardige productie ‘Dorian’ weer een première zal beleven.

Maar stilzitten is er bij Totaal niet bij! Vanaf januari 2016 zal deze muziektheatergroep vol energie toewerken naar de optredens in november 2016 en februari 2017. Er is nog gelegenheid om in te stromen. Vooral voor mannen is er nog plaats.
Voor wie belangstelling heeft om met Totaal mee te doen in de nieuwe productie, is er gelegenheid de besloten Totaal-voorstelling ‘Dame in het Duister’ bij te wonen.

Deze voorstelling is een presentatie en geeft een goede indruk van wat Totaal te bieden heeft. De afgelopen repetities stonden vooral in het teken van het bijspijkeren van muziektheatervaardigheden: solistische zang, koorzang en coördinatie van beweging, ritme en zang, onder de bezielende artistieke leiding van Reinier Bavinck. Het resultaat hiervan is de mini-voorstelling ‘Dame in het duister’, die Totaal zal spelen op 21 november 2015 om 15.30 uur in de aula van de Kingmaschool (Dorresteinseweg 7, Amersfoort). De entree is slechts 2 euro, inclusief een drankje na afloop. Aanmelden is verplicht via pr@muziektheater-totaal.nl ).
Meer informatie over de nieuwe productie ‘Dorian’ en over Totaal is te vinden op: www.muziektheater-totaal.nl