Zelfverdediging cursus voor tieners in Leusden

Leusden – Doel van de cursus is meiden en jongens te leren omgaan met angst, dreiging en helpt tevens het zelfvertrouwen te vergroten.

Deze zelfverdediging cursus schenkt aandacht aan verschillende aspecten rondom zelfverdediging; het aanleren van Bevrijdings -en ontsnappingstechnieken, je houding en uitstraling, zelfverzekerd optreden, balans en vechtspelletjes, verschillende technieken voor het stoten en trappen, reactie vermogen en nog een aantal aspecten. Kortom na deze cursus voel je je een stuk veiliger op straat.

De cursus wordt gegeven door een ervaren instructeur die ervaring heeft in het les geven van zelfverdediging. Als bewijs van deelname krijgt iedere deelnemer aan het eind van deze cursus een mooi certificaat mee naar huis.

De cursus is bedoeld voor iedereen van 12 tot en met 16 jaar. Het betreft 10 lessen op woensdag van 16.30 uur tot 17.30 uur in De IJsbreker.
Geef je snel op, er is bij deze cursus namelijk plek voor 15 deelnemers dus zorg dat je er bij bent! De cursus gaat van start in het nieuwe jaar bij voldoende aanmeldingen.
De kosten zijn € 30,- en dienen betaald te worden bij de eerste les.
Voor meer informatie bel: 033-4945691 of e-mail:
rene.smits@ijsbrekerleusden.nl