Kerstmarkt Natuurboerderij de Brinkhorst

Amersfoort – Natuurboerderij de Brinkhorst organiseert op woensdagmiddag 16 december de jaarlijkse kerstmarkt met levende kerststal, gezellige kraampjes, workshops en winterse versnaperingen.

Iedereen is van harte welkom op ons mooie sfeervolle erf vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur. Kom je kijken én vooral meedoen? Er is een kerstmarkt met kraampjes en jong en oud kunnen een workshop volgen. Zo kun je kerstdecoraties maken, is er voor de allerkleinsten muziek op schoot en kunnen de wat grotere kinderen klompjes schilderen of andere knutselactiviteiten doen.

Natuurlijk is er, geheel traditiegetrouw, ook weer de levende kerststal in de stal van de boerderij. Koffie en thee is gratis en voor andere versnaperingen wordt uiteraard ook gezorgd! Voor de liefhebber is er een poffertjeskraam.

De Kerstmarkt bij Natuurboerderij De Brinkhorst is op woensdagmiddag 16 december van 13.00 tot 17.00 uur bij de Wageningseberg 43 in Amersfoort. Je bent van harte welkom.

Over Natuurboerderij de Brinkhorst
Natuurboerderij de Brinkhorst is een bijzondere ontmoetingsplek voor jong en oud. De Brinkhorst is een samenwerkingsverband van SRO, Centrum voor Natuur en Milieu Educatie (CNME) en zorgorganisatie Amerpoort. De boerderij is ongeveer 200 jaar oud, telt ruim anderhalve hectare en ligt middenin nieuwbouwwijk Vathorst in Amersfoort en vormt een groene plek van rust en natuur midden in de nieuwbouwwijk.

Adres:
Natuurboerderij de Brinkhorst
Wageningseberg 43, Amersfoort
033-888 1780
www.natuurboerderijdebrinkhorst.nl / www.facebook.com/NatuurboerderijDeBrinkhorst