Strijd in Fort33 om de Grote Prijs van Leusden 2017

Leusden – Dit jaar is al weer de 24e editie van de Grote Prijs van Leusden. Uit de aanmeldingen van dit jaar heeft de selectiecommissie weer haar best gedaan om 10 veelbelovende bands te selecteren.

Op 20 en 21 januari opent de IJsbreker vanaf 21.00 uur haar deuren voor de spannende voorrondes. Iedere avond wordt d.m.v. loting beslist in welke volgorde de bands optreden. De exacte tijden en de namen van de bands worden vervolgens op diverse plekken in de zaal aangeplakt.

De bands spelen elk maximaal 20 minuten (niet langer!) De eerste band betreedt het podium om 21.30 uur en vervolgens barst de strijd los. Op zaterdag 21 januari rond 00.30 uur wordt bekend welke 5 bands er doorgaan naar de finale van de Grote Prijs van Leusden op zaterdag 11 februari 2017.