Brandweer nu ook bereikbaar via WhatsApp

Regio – Brandweer Veiligheidsregio Utrecht (VRU) werkt op allerlei manieren aan uw veiligheid en staat 24 uur per dag voor u klaar. Heeft u vragen over brandveiligheid? Dan kunt u deze altijd stellen via onder andere WhatsApp aan VRU brandweer.

VRU brandweer is 24 uur per dag via WhatsApp bereikbaar voor vragen over het voorkomen van brand in en om het huis. Dit kan door het sturen van een bericht, maar ook door het versturen van een foto of filmpje om zaken meer te verduidelijken. De vragen worden tijdens kantooruren beantwoord door brandveiligheidsexperts. VRU brandweer doet dit om de brandveiligheid en het brandveiligheidsbewustzijn te vergroten, want de brandweer kan het niet alleen. Brandveiligheid is ieders verantwoordelijkheid.

Heeft u vragen? Stuur dan een WhatsApp naar tel. 06-12 95 85 99. Als u geen WhatsApp heeft of als u andere vragen heeft, neem dan contact op via tel. 088 878 1000 of e-mail voorlichting@vru.nl. Voor meer informatie kijk op www.vrubrandweer.nl