Bernice in ’t Veld opent eigen zang- en muziekschool

Eemnes – Zangdocente Bernice in ‘t Veld opent zaterdag 25 februari a.s. de nieuwe zang- en muziekschool ‘VocalNOW!’. Hiervoor heeft ze een unieke locatie tot haar beschikking gekregen in de muziekstudio van Mediasaloon (bekend van o.a. The Voice of Holland, Alles is Familie enz.).

Op deze manier maakt ze het voor iedereen mogelijk om zang- en muzieklessen te combineren met professionele opnames en moderne aanvullende lessen.

Bernice geeft als vocal coach al langere tijd les in de omgeving van Eemnes/Zeewolde en besloot medio 2016 om haar lesaanbod naar een hoger niveau te brengen, zowel qua teamuitbreiding als locatie. Inmiddels is ze daarin geslaagd. “Door het aantrekken van nieuwe docenten en een nieuwe prachtige locatie is er veel meer ruimte gekomen voor de ontwikkeling van de leerling”, vertelt ze.

Door het combineren van zanglessen en het gebruik van professionele studiofaciliteiten onderscheidt de nieuwe zangschool zich van andere muziekscholen. Er wordt gewerkt met meerdere docenten vanuit verschillende disciplines, waardoor VocalNOW! moderne lessen aanbiedt die aansluiten bij de huidige markt. Denk hierbij aan: pianobegeleiding voor vocalisten, les in songwriting, muziek maken met de computer (‘arrangeren’) en zelf thuis leren opnemen en mixen.

VocalNOW! is gericht op vocalisten, songwriters & DJ/producers – zowel beginners als gevorderden – en biedt naast individuele lessen ook workshops en lessen voor groepen en kinderen aan.

Open Dag
Met een nieuwe website en volledig ingerichte leslocatie zijn Bernice en haar team klaar voor een nieuwe fase. Om de opening van VocalNOW! te vieren is er op zaterdag 25 februari een feestelijke Open Dag op Gildenveld 89 te Zeewolde. Tijd: 10.00u – 17.00u.

VocalNOW! richt zich op omgeving Eemnes, Huizen, Bunschoten, Amersfoort, Hoevelaken, Nijkerk, Zeewolde, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nunspeet, Biddinghuizen, Dronten, Lelystad en Almere.