Roze ouderen ontmoeten elkaar in Amersfoort

Amersfoort – Elke eerste zondag van de maand, dus ook op 5 maart is het Roze 50+ Café open. In dit café ontmoeten LHBT’ers van ongeveer 50 jaar en ouder elkaar om bij te praten, nieuwe kennissen te ontmoeten en oude vrienden weer te zien.

Uit de wijde omgeving van Amersfoort weten de oudere homo’s, lesbiennes, bi’s en transgenders inmiddels Café Koetje op de Hof in het centrum van de stad te vinden.

‘Ambassaseurs’ van Roze 50+ zijn aanwezig om het ijs te breken. Kom je voor het eerst, dan zorgen zij er voor dat je contact krijgt en een praatje kunt maken. De afgelopen maanden vonden al veel vrouwen en mannen de weg naar deze activiteit waar je oude en nieuwe gezichten ziet en er altijd wel wat te praten is. Welkom!

Nadere informatie over het Roze 50+ Café is verkrijgbaar bij Henk Hogeweg (06-37 654 326) of Gon Teunissen (06-49 836 119), ambassadeurs Roze 50+. E-mail: roze50plusamersfoort@gmail.com.