Amersfoort decor voor televisieopnames RTL Z

Amersfoort – Vanaf 10 maart wordt het wekelijkse RTL-programma ‘Z in Zaken’ iedere vrijdag live opgenomen vanuit de Mariënhof in Amersfoort.

Z In Zaken is hét zakelijk ondernemersprogramma van RTL Z, gepresenteerd door Rens de Jong. De laatste serie van 15 afleveringen heeft in totaal meer dan 1.300.000 kijkers aan zich weten te binden. Het programma dat in Amersfoort wordt opgenomen, wordt live uitgezonden op vrijdagen van 16.30-17.30 uur en herhaald op vrijdagen (22.30-23.00 uur), zaterdagen (15.30-16.00 uur) en zondagen (20-21 uur).

Waar het vorige programma in 2016 nog vanuit Amsterdam (Muziekgebouw aan ‘t IJ) werd uitgezonden, is nu bewust voor Amersfoort gekozen. In samenwerking met gemeente Amersfoort zullen Amersfoortse ondernemers worden uitgenodigd om de uitzendingen bij te wonen of in de uitzending te participeren.

Gratis als publiek aanwezig zijn bij één van de live uitzendingen in Amersfoort? Stuur dan een e-mail naar info@cottaartv.nl.