Komt u meepraten over speelplekken in Baarn?

Baarn – De gemeente wil dit jaar een aantal openbare speelplekken opknappen. Het gaat om de speelplekken aan de Oosterstraat/hoek Snipstraat, aan de Eikenweg/Essenlaan en aan de Israëlstaat/Geerenplein. De nadere invulling bespreken we graag met omwonenden.

De gemeente wil de openbare speelplek aan de Oosterstraat in 2017 opknappen. De plek is bedoeld voor jeugd van 0 tot en met 5 jaar. De nadere inrichting ervan wil de gemeente bespreken met omwonenden en met de kinderen zelf. Daarom nodigt de gemeente iedereen uit om van gedachten te wisselen op maandagavond 10 april a.s. om 19.00 uur op de speelplek aan de Oosterstraat/hoek Snipstraat. Als u kinderen hebt, dan zijn die ook van harte welkom om mee te komen praten.

Eikenweg/Essenlaan
De gemeente wil ook de openbare speelplek aan de Eikenweg/Essenlaan in 2017 opknappen. De plek is bedoeld voor jeugd van 0 tot en met 5 jaar. De nadere inrichting ervan wil de gemeente bespreken met omwonenden en met de kinderen zelf. Daarom nodigt de gemeente iedereen graag uit om van gedachten te wisselen op woensdagavond 12 april a.s. om 19.00 uur op de speelplek aan de Eikenweg. Als u kinderen hebt, dan zijn die ook van harte welkom om mee te praten.

Israëlsstraat/Geerenplein
De gemeente wil verder de openbare speelplek aan de Israëlsstraat/Geerenplein in 2017 opknappen. De plek is bedoeld voor jeugd van 0 tot en met 11 jaar. De nadere inrichting ervan wil de gemeente bespreken met omwonenden en met de kinderen zelf. Daarom nodigt de gemeente iedereen uit om van gedachten te wisselen op woensdagavond 19 april a.s. om 19.00 uur op de speelplek tussen de Israëlsstraat en het Geerenplein. Als u kinderen hebt, dan zijn die ook van harte welkom om mee te komen praten.