Bibliotheek Bunschoten neemt deel aan Kunstroute

Bunschoten – Op zaterdag 9 september neemt de Bibliotheek Bunschoten deel aan de jaarlijkse Kunstroute, een vast hoogtepunt op de culturele agenda van het Cultuur Platform Bunschoten. U bent die middag van harte welkom bij de Bibliotheek van 12.00 tot 17.00 uur.

Samen met de Boei presenteert de Bibliotheek zelfgemaakte hapjes bij verschillende kramen, die door de deelnemers van de Taalcafés Kleurrijk Bunschoten worden bereid. Ook zijn er zelfgemaakte kaarsen en sieraden te koop, die eveneens door de leden van het Taalcafé zijn gemaakt, en kunnen kinderen hun haren laten invlechten. Bruna Van de Geest verkoopt die dag boeken rond het thema Geluk.

Voorleesfeestje
Voor de kinderen begint om 14.00 uur een voorleesfeestje over het kinderboek “Het blauwe paard” van schrijver Eric Carle, een boek voor alle kunstenaars in de dop, met als subtiele boodschap dat je je niet aan regeltjes hoeft te houden als het om kunst gaat. Na het voorlezen, kunnen de kinderen aan de slag met het maken van een eigen kunstwerk.