VVN Bunschoten organiseert opfriscursus verkeersregels

Bunschoten – Wilt u zich als ervaren verkeersdeelnemer graag nog eens laten bijspijkeren over onder andere de nieuwste regels in het verkeer? Dan kunt u zichzelf opgeven voor de opfriscursus van Veilig Verkeer Nederland op dinsdagmiddag 3 oktober 2017 in Denksportcentrum En Passant, Bikkersweg 90 te Bunschoten-Spakenburg.

De opfriscursus duurt van 13.00 tot 16.00 uur. Tijdens de cursus wordt niet alleen ingegaan op nieuwe verkeersregels, maar er komen ook verkeerssituaties uit de gemeente Bunschoten aan de orde. Inschrijven voor de cursus kan tot en met woensdag 27 september 2017. Let wel op, vol is vol. Via www.vvn.nl kunt u ook meedoen met de online opfriscursus, inclusief een verkeerstest.

U kunt zich aanmelden bij Ellen van Rijnsoever via e-mailadres ellenvanrijnsoever@kpnmail.nl of via tel. 033-2981109. Bij aanmelding graag aangeven dat het om de opfriscursus in Bunschoten gaat. Daarnaast ontvangen we ook graag uw voorletter(s) en achternaam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum en uw telefoonnummer. Deelname aan de cursus kost €3,- per persoon. Dit bedrag dient u vooraf te voldoen op NL13INGB0003070030 t.n.v. VVN afdeling Bunschoten.