SGP Bunschoten gaat vragen stellen over Paraview posters

Bunschoten – In Bunschoten is wederom ophef ontstaan over een reclamecampagne. Eerder dit jaar was er al ophef ontstaan nadat er een poster werd opgehangen voor ‘CLUB GODVERDOMME’. Maar nu is er wederom ophef ontstaan, er zijn poster opgehangen voor een paranormale beurs.

Dat schiet bij sommige christelijke inwoners uit Bunschoten in het verkeerde keelgat. Het gaat om de beurs Paraview. Volgens de bijbel is het namelijk niet goed om je bezig te houden met paranormale activiteiten. Ook naast een kerk is een reclamebord geplaats.

De SGP Bunschoten heeft laten weten dat ze woensdagavond vragen gaan stellen aan de wethouder over de posters die zijn opgehangen.

‘De billboardreclame is voor de SGP in Bunschoten een voortdurende bron van zorg. Na enkele weken terug godslasterlijke teksten op de openbare reclame zuil nu reclame voor spirituele beurs Paraview. De doelstelling hiervan staat haaks op de boodschap van de Bijbel. De SGP heeft al diverse keren melding gemaakt bij de betreffende wethouder over aanstootgevende reclame uitingen.’ Laat de SGP weten.