Bowling Café in Bunschoten voor mensen met behoefte aan sociale contacten

Bunschoten – Op 7 november 2017 start er in Bunschoten een Bowling café. Bowling Café Bunschoten is er voor iedereen die behoefte heeft aan meer sociale contacten en/of zich onvoldoende verbonden voelt met anderen.

Een uur bowlen samen met anderen en eventueel daarna gezellig doorpraten. Bowling Café is een burgerinitiatief om op een andere wijze elkaar te ontmoeten en verbinding te maken. Bowlen is een ideaal spel om met elkaar in contact te komen. Het bowlingcafe vindt tweewekelijks plaats op dinsdagavond van 20:00-21:00 uur bij Twizst.

Eventueel worden de tijden uitgebreid. De eerste avond is op dinsdag 7 november 2017. De kosten zijn vijf euro per persoon, inclusief een kop koffie of thee. Iedereen is van harte welkom! Het aantal deelnemers is beperkt, dus geef je snel op via de Facebookpagina van Bowling Café Bunschoten of middels een berichtje op tel (06) 4114 2610.