Stichting Sintvoorieder1: Een sinterklaaskado is niet vanzelfsprekend

Bunschoten – Sinterklaas is nog niet eens in het land maar er wordt in Bunschoten door een groot aantal vrijwilligers al hard gewerkt om een groot aantal cadeaus te verpakken. Want niet voor iedereen is Sinterklaas vieren iets van zelf sprekend.

Daarom is de Stichting Sintvoorieder opzoek naar cadeaus voor kinderen. Vanaf volgende week zullen daarom ook inzamelingsavonden gehouden worden, zodat ook deze kinderen een fijne pakjesavond kunnen houden.

‘Stichting Sintvoorieder1 heeft als doelstelling om zoveel mogelijk kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 18 jaar van een sinterklaaskado ter waarde van ongeveer 15 euro te voorzien. De kado’s zijn bedoeld voor kinderen voor wie een sinterklaaskado niet vanzelfsprekend is. Vaak zijn deze kinderen afhankelijk van voedselbanken of (crisis)opvang (o.a. blijfhuizen, open opvangcentra en begeleid wonen).’ Aldus de Sintvoorieder1

De inzameldatums zijn te bekijken op sintvoorieder1.nl.