Nieuwe cursus bij de Poolse School Amersfoort

Amersfoort – Heb je Poolse ouders of grootouders? Wil je meer weten over Polen? Schrijf je in voor de Poolse les! Leer Poolse taal, cultuur, geschiedenis en tradities.

Poolse School Amersfoort nodigt kinderen van 7 jaar en ouder uit voor een cursus voor beginners. Dit is een geweldige kans om op een eenvoudige, snelle manier Pools te leren (niveau A0-A1), zodat je met je Poolse familie kunt praten. De lessen zijn op de spelenderwijs manier gegeven onder het motto “Leren en bewegen”.
We willen dat de lessen het begin zijn van een prachtig avontuur met de Poolse taal.

De groep gebruikt het leerboek “We spelen Pools”. De lessen worden twee keer per maand gehouden op zaterdag tussen 11.30 en 12.45 uur. Op zaterdag 20 januari is er een gratis proefles aan de Daam Fockemalaan 21 in Amersfoort. Inschrijven en meer info: www.polskaszkolaamersfoort.nl