Na Kies je Sport, nu ook Kies je Kunst in Soest

Soest – Dit jaar organiseert de gemeente Soest naast Kies je Sport ook Kies je Kunst. ia Kies je Sport en Kies je Kunst nodigen sportverenigingen en cultuurorganisaties uit Soest en Soesterberg kinderen uit groep 3 t/m 7 uit om kennis te maken met verschillende activiteiten, zoals tennis, basketbal, zelfverdediging, ballet, teken- en schilderles, theater, dancemix en nog veel meer!

Op deze manier kunnen kinderen verschillende sport- of cultuuractiviteiten eerst uitproberen, voordat ze zich aanmelden en een abonnement nemen. Aanmelden is mogelijk via de website van Kies je Sport of de website van Kies je Kunst. Op deze websites is direct zichtbaar welke sport- en cultuuraanbieders er meedoen. Inschrijven kan vanaf vrijdag 2 februari, 19.00 uur . Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst en vol=vol. De activiteiten vinden plaats vanaf maandag 5 maart t/m vrijdag 29 juni 2018 en deelname kost slecht € 5,-.

Kies je Sport en Kies je Kunst wordt mogelijk gemaakt door vele sport- en cultuuraanbieders in Soest en Soesterberg. Meer informatie is beschikbaar via bovenstaande websites. Vragen kunnen gesteld worden aan het Kies je Sport team via e-mailadres: kiesjesport@soest.nl.