Eerste nederlaag voor TTV Overhees

Soest – Het was een ongelijke strijd die de net gepromoverde tafeltennissers van Overhees in Houten leverden tegen kampioenskandidaat HTTC 3. Zonder Ruben Immerzeel gingen de Soesters met 8-2 onderuit.

Gezien de krachtsverhouding op papier is dat nog niet eens zo’n slecht resultaat. Overhees moet het doen tegen de directe concurrenten en tegen sterke teams als HTTC is elk punt in feite een bonuspunt. Het waren Gerard de Jong en Mark Immerzeel die beiden een zege wisten te boeken op Manon Neilen.

Vooral voor De Jong was dat reden om meer dan tevreden te zijn. Ondanks een veel lagere rating dan Neilen bezorgde hij Overhees in een enerverend duel in vijf spannende games (8-11, 11-8, 10-12, 12-10, 9-11) een onverwachte opsteker. Immerzeel wist de klus tegen Neilen in drie games te klaren. Meer zat er niet in voor de Soesters, die met optimisme vooruit zullen kijken naar de belangrijke duels tegen concurrenten SVO 3 en Maarssen 3, op 6 en 13 februari.