Feestelijke opening dorpspark Soesterberg

Soest – Dinsdag 13 februari tussen 16.00 en 17.30 uur opent wethouder Jannelies van Berkel samen met aannemer KWS Infra en inwoners het gloednieuwe dorpspark in Soesterberg.

Er is muziek, warme chocolademelk en erwtensoep. Alle inwoners van Soesterberg zijn van harte welkom. Om 16.30 uur onthullen we de door inwoners bedachte naam van het nieuwe park. Ook is er een prijsuitreiking van de kleurwedstrijd voor Soesterbergse basisscholen.

De afgelopen maanden heeft KWS Infra in opdracht van de gemeente Soest een nieuw park aangelegd op het dek van de overkluizing over de N237. Met o.a. heide, bosbessen, jeneverbessen, rododendrons, berken, grove den en krenteboompjes halen we de natuur uit Park Vliegbasis een stukje het dorp in. Ook is er een speelplek voor kinderen en liggen wandelpaden door het parkje.