Vierde wijkglossy voor Nieuwland

Amersfoort – Voor het vierde achtereenvolgende jaar wordt de wijkglossy weer in Nieuwland huis aan huis verspreid.

De glossy bevat luchtige verhalen en andere informatie over de wijkontwikkelingen en is deze keer aangevuld met een speciale voorzieningeneditie. Met deze voorzieningenlijst kunnen de bewoners hun weg vinden naar bijvoorbeeld medische en para medische diensten, ontmoetingsplaatsen en ook kinder- en volwassen coaching op diverse gebieden. Verder staan er aanbieders van vrije tijd-, muziek- en sportactiviteiten in en nog veel meer.

“Het is elk jaar weer een enorme klus om het blad te maken”, zegt de bedenker en uitgever Negin van den Berg, “ik wil een luchtig blad maken met een aantrekkelijke inhoud en prijs me gelukkig met de hulp die ik van een aantal medebewoners krijg. Zo wordt de cover door een ervaren professional gemaakt en voor de redactie kan ik rekenen op een voormalig journalist die in de wijk woont”.

De lezer zal volgens haar wel merken dat de glossy een ander formaat heeft: “Ik ben voor deze glossy overgestapt op een wat compacter formaat en ben benieuwd hoe dat ontvangen wordt. Uiteindelijk gaat het primair om de inhoud van het blad dat ik nu dankzij een groot aantal adverteerders zonder subsidie kan maken”.

De glossy wordt vanaf de week van 5 maart geleidelijk huis-aan-huis verspreid en alleen adressen zonder sticker en een Nee Ja sticker zullen er een krijgen.