Roadshow van VRU Brandweer komt naar Soest

Soest – Durft u brand in de ogen te kijken? Stelt u voor. U ligt te slapen. En u schrikt wakker van de rookmelder. Weet u wat je dan moet doen?

Gelukkig kunt u zelf veel doen om jouw huis brandveilig te maken. Op verschillende manieren werkt de brandweer van de Veiligheidsregio Utrecht (VRU) aan het vergroten van het bewustzijn van brandveiligheid. De brandweer vertelt verhalen, toont filmpjes, deelt brochures uit, etc.. Nu is daar een nieuw middel aan toegevoegd: de roadshow met Virtual Reality. Op levensechte wijze kunt u ervaren hoe u brand voorkomt en wat u moet doen als er toch brand uitbreekt.

De roadshow trekt vanaf deze zomer langs Utrechtse activiteiten. Wij zijn aanwezig op 10 mei op de Ambachtenmarkt in Soest. Durft u brand in de ogen te kijken? Kom dan ook en ervaar de wereld van brandveiligheid!