Tandartsen in Soest gaan samenwerken met Mondzorg Poli

Soest – Tandartsen in Soest hebben met elkaar besloten om te gaan samenwerken met de Mondzorg Poli. Bij spoedgevallen buiten openingstijden zullen ze gaan verwijzen naar de Mondzorg Poli.

De Mondzorg Poli zit in Utrecht en Amsterdam. Ze zijn 24 uur per dag open voor spoedzorg op het gebied van mondzorg.

´De Mondzorg Poli is in 2011 opgericht om de spoedeisende mondzorg te professionaliseren en om één vaste locatie aan te bieden in Amsterdam waar iedereen terecht kan. De spoedeisende hulp van ziekenhuizen konden deze tandheelkundige hulp in veel gevallen niet zelf aanbieden. Sinds 2017 hebben wij een nieuwe locatie geopend in het Diakonessenhuis Utrecht. Met onze praktijken in het Amsterdamse Slotervaartziekenhuis en het Diakonessenhuis Utrecht kunnen wij dag en nacht zeven dag per week iedereen van dienst zijn. Daarin zijn wij uniek.´ aldus de Mondzorg Poli