Elektrisch rijden in Baarn

Baarn – De gemeente Baarn wil graag een duurzame gemeente zijn, daar past elektrisch rijden goed bij. Daarom werkt de gemeente aan een netwerk van publieke laadpalen. Inmiddels zijn er vier publieke laadpalen geplaatst en volgen er binnenkort meer.

Heeft u een elektrische auto en geen eigen plek voor het opladen? Dan kunt u via de gemeente gratis een publieke laadpaal aanvragen.

Niet iedereen kan of wil een eigen elektrische auto kopen. Om elektrisch rijden voor álle inwoners van Baarn mogelijk te maken, heeft de energie coöperatie EnergiekBaarn de ambitie om de elektrische deelauto naar Baarn halen! Als dit autodeelproject naar Baarn komt, dan wordt een aantal elektrische auto’s op een centrale plek in Baarn geplaatst. Via een abonnement en een handige app kunt u dan zelf kiezen wanneer u de auto wilt gebruiken.

Met een elektrische deelauto hoeft u nooit meer te tanken, rijdt u op 100% schone energie en heeft u het gemak van een eigen vaste parkeerplaats/laadplek. Er wordt afgerekend naar het gebruik, zodat u aan het einde van de maand minder geld kwijt bent aan mobiliteit. Met het autodeelproject heeft u het gemak van een eigen auto, maar dan tegen een lagere prijs.

Heeft u interesse of vragen over het autodeelproject? Bekijk dan de website van EnergiekBaarn of neem contact op met Jan Tijmen van Loon van EnergiekBaarn (jantijmen@tele2.nl of 035-5413187).