Inwoners Bunschoten-Spakenburg winnen 350.000 euro bij Postcode Loterij

Bunschoten – Een grote verrassing voor twaalf deelnemers van de Postcode Loterij in Bunschoten-Spakenburg. Op hun postcode 3752 CV (Trompstraat) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de junitrekking van de Postcode Loterij.

Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars gisteren met de bekende gouden envelop.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
-50.000 euro (3 winnaars)
– 25.000 euro (7 winnaars)
– 12.500 euro (2 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Aart (71) wint samen met zijn vrouw 25.000 euro en is blij verrast: “Wát zijn we hier ongelofelijk blij mee! Ik ga samen met mijn vrouw naar de meubelboulevard om een mooie bank uit te zoeken. Dat willen we graag!”

Petra (53) wint 12.500 euro én de BMW. Ze kwam net op tijd thuis om de cheque en autosleutels van Gaston in ontvangst te nemen: “Wat een geweldige verrassing! Hier ben ik superblij mee. Een vakantie naar Thailand staat hoog op mijn lijstje, dus die gaat er nu zeker komen!”

Angeline (51) neemt samen met haar man en dochter een cheque van 12.500 euro in ontvangst. Ze is erg blij: “We willen de schuur verbouwen, daar komt deze geldprijs heel goed bij van pas.”

De uitzending van de uitreiking in de Trompstraat in Bunschoten-Spakenburg is op 20 juli te zien bij ‘Eén tegen 100’ op NPO 1. Het programma start om 21.30 uur.

Foto: Postcodeloterij/Roy Beusker