Gemeentehuis krijgt opknapbeurt in Baarn

Baarn – Tot het eind van het jaar vinden er diverse werkzaamheden plaats in het gemeentehuis. Het moderne deel van het gemeentehuis is toe aan een opfrisbeurt. Mogelijk zorgen de werkzaamheden voor wat overlast als u een bezoek brengt aan het gemeentehuis.

In augustus beginnen de werkzaamheden; de muren worden geverfd, de vloerbedekking wordt gereinigd en een deel van de plafonds wordt vernieuwd. Er komen ook nieuwe aansluitingen in muren en plafonds voor betere wifi en mobiele ontvangst. Intern vinden verhuizingen plaats en het meubilair in de kantoren en publieke ruimte wordt, na 25 jaar trouwe dienst, vervangen.

Het meeste werk vindt plaats in de kantoorruimtes, maar er wordt ook gewerkt in de centrale hal en bij de afdeling burgerzaken. Voor extra opslag wordt naast het gebouw een container geplaatst.

Het zou kunnen dat u, tijdens een bezoek aan het gemeentehuis, wat overlast ervaart van werkzaamheden of leveranciers die laden/lossen. Daarvoor vragen wij uw begrip. Vanwege de werkzaamheden is de afdeling burgerzaken op vrijdag 28 september 2018 gesloten. Op alle andere dagen zijn de openingstijden ongewijzigd en staan wij, zoals altijd, voor u klaar.