Politie zoekt getuige van ongeluk tussen Bunschoten en Baarn

Baarn – De politie onderzoekt de toedracht van een ernstig ongeval in Baarn en is daarvoor specifiek op zoek naar een automobilist. Maandag 20 augustus rond half vier ’s middags werd aan de Bisschopsweg een wielrenster aangereden door een vrachtwagen. Daarbij raakte de 18-jarige vrouw gewond.

Op het moment van de aanrijding heeft een automobilist in eeen klein model witte bestelauto het kruispunt gepasseerd vanaf de richting van Bunschoten en in de richting van Baarn. Mogelijk is de auto van het merk Peugeot of Citroën.

De politie komt graag in contact met deze bestuurder of met mensen die weten wie dit voertuig op het moment van het ongeluk bestuurde. Contact opnemen met het Tactisch Verkeersteam van de politie kan via 0900-8844 of via het meldformulier onder dit bericht.