Praat mee over een nieuwe ontmoetingsplek voor jongeren in Baarn

Baarn – De gemeente wil van Baarnse jongeren weten of er behoefte is aan een extra ontmoetingsplek in de openbare ruimte. Daarvoor willen ze graag in gesprek met de jeugd. Zij kunnen meepraten over bijvoorbeeld waar die plek kan komen, hoe die eruit moet zien en wat voor regels er moeten gelden.

Jongeren die willen meepraten, kunnen een e-mail sturen aan de beleidsmedewerker van de gemeente Baarn, Pieter Brandjes, via pieter.brandjes@baarn.nl.

De gemeente wil graag dat er voldoende activiteiten, sport en voorzieningen zijn voor jongeren om elkaar te treffen. Daarom onderzoekt de gemeente de behoefte van de jongeren aan een extra ontmoetingsplek. Als de behoefte aan een extra plek er inderdaad is, dan onderzoekt de gemeente een mogelijke locatie.

Afgelopen jaar is het jeugdhonk van SV Baarn gestart als ontmoetingsplek. In het dorp zijn ook twee ontmoetingsplekken buiten: één aan de Leeuwerikweide en één bij de rotonde De Geerenweg/Eemweg. De nieuwe plek zou dus een vierde speciaal voor jongeren ingerichte ontmoetingsplek in Baarn worden.