Schade TTV Overhees Soest beperkt dankzij Mark Immerzeel

Soest – TTV Overhees opende het nieuwe tafeltennisseizoen met een 6-4 nederlaag op bezoek bij Woerden 5. Het verlies bleef beperkt dankzij Mark Immerzeel.

De Overhezer kopman, die voor de zomerstop nog zijn 19e (!) clubtitel veroverde, heeft zijn vorm weten te behouden: hij won zijn drie enkelspelen (van achtereenvolgens Kees van Kats, Dick Nobel en Willem van de Heuvel) en was tevens succesvol in de dubbel, samen met Gerard de Jong.

Daarmee was de koek voor Overhees wel op, want De Jong en Stefan Rademaker bogen het hoofd in hun enkelspelen. Rademaker had de gelijkmaker voor Overhees op zijn bat, maar zijn partij tegen Nobel eindigde met 12-10 in de vijfde game in het voordeel van Woerden.

Ook de andere wedstrijden in de 3e klasse G eindigden in 6-4, waardoor het veld na één speelronde nog dicht bij elkaar ligt. Aanstaande dinsdag 18 september valt er weer eens te genieten van een echter Soester derby, wanneer Overhees het om 20:15 uur in het Orlandogebouw opneemt tegen SHOT 4.