Schrijf je in voor de Winterspelen in de Kerstvakantie in Baarn

Baarn – In de Kerstvakantie is er een bijzondere sportdag voor alle basisschoolkinderen. Deze Winterspelen-dag zal plaatsvinden op donderdag 27 december. De dag wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking van De Trits, Kinderopvang Baarn en de jeugdsportcoördinatoren van de Gemeente Baarn. Je kunt je nu al inschrijven voor deze leuke sportdag!

De Winterspelen zijn een geweldig, jaarlijks sport- en spelspektakel voor kinderen in de leeftijd van 4 t/ 12 jaar. De Winterspelen beginnen op donderdag 27 december om 09:30 uur en duren tot 14.00 of 15.30 uur voor wie ook meedoet aan het zwemfestijn.

Deelnemers worden verwacht tussen 9.30 en 9.45 uur in Sportcentrum De Trits aan de Goeman Borgesiuslaan 2. Na een gezamenlijke warming-up start de sportdag om 09.55 uur. De kinderen worden in drie leeftijdsgroepen ingedeeld en hebben hun eigen vaste groepsbegeleiding tijdens de hele sportdag.

De jonge deelnemers worden uitgedaagd tijdens verschillende sport- en spelactiviteiten met onderdelen als atletiek, badminton, klimmen, bubblevoetbal, dansen en een prachtig springkussen. Deze activiteiten worden begeleid door diverse trainers/sportverenigingen.

Voor kinderen met een zwemdiploma wordt de dag afgesloten met een zwemfestijn in het zwembad van 14:00 tot 15.30 uur. Voor kinderen zonder zwemdiploma eindigt de dag dus om 14.00 uur.

Wil je ook meedoen aan de Winterspelen? Geef je dan snel op via de website www.activity4kids.nl/sports4kids/baarn onder het kopje ‘Winterspelen 2018’. De kosten bedragen 10 euro voor de gehele dag. Dit jaar krijgen alle kinderen en begeleiders een lunch en drinken aangeboden door B.Slim, dus je hoeft zelf niets mee te nemen (behalve natuurlijk je gymkleding en zwemspullen).

Belangrijk: geef bij je aanmelding gelijk op of je in het bezit bent van (een) zwemdiploma(‘s) en eventueel bij wie je wilt worden ingedeeld, bijvoorbeeld een vriendje/vriendinnetje.

Voor vragen/informatie kun je terecht bij sportcoördinator van de gemeente Irene de Jong via irene.dejong@baarn.nl of telefoonnummer 06-49900591.