Jannelies Vissers beoogd opvolger wethouder De Koning in Baarn

Baarn Mevrouw mr. drs. J.L. Vissers is de beoogde opvolger van CDA-wethouder Mariska de Koning. Mevrouw Mariska de Koning heeft onlangs, in verband met gezondheidsklachten, haar functie neer moeten leggen.

Jannelies Vissers (49 jaar) was in de buurgemeente Soest wethouder van 2010 tot 2018 voor het CDA. Zij heeft in diverse openbare bestuursfuncties veel ervaring opgedaan, woont in Soest, is moeder van twee kinderen en is momenteel werkzaam als raadsgriffier in de gemeente Ouder-Amstel.”

“De omvang van het dienstverband van mevrouw Vissers zal, net als bij mevrouw De Koning het geval was, 0,7 fte bedragen. Alle portefeuilles van de mevrouw De Koning worden door mevrouw Vissers overgenomen.

Op 17 april a.s. zal mevrouw Vissers, tijdens ‘Besluit in de Raad’, door de gemeenteraad van Baarn worden benoemd.