Roodkapje, maar dan anders, in Openluchttheater033

Amersfoort – Zondag 1 september is de laatste familievoorstelling van het seizoen bij het Openluchttheater033.

Om 10:30 uur speelt Het Kleine Theater de voorstelling Roodkapje, maar dan op een manier zoals je het verhaal nog niet kende. Deze voorstelling van 30 minuten is geschikt voor iedereen van 3 jaar en ouder.

Na 388 jaar is Roodkapje het ineens beu. Altijd hetzelfde verhaal. Ze besluit het eens helemaal anders te doen; ze kiest een ander pad, tot groot verdriet van de Wolf. Ze zwerft door het bos en komt allemaal vreemde, voor haar onbekende sprookjesfiguren tegen. Ze raakt steeds verder van huis. Gaandeweg komt ze erachter dat ze de wolf mist, meer dan ze ooit had kunnen denken…

Het Kleine Theater wil verhalen vertellen op de meest ambachtelijke manier. Zonder te veel gedoe, met mooie muziek en gekke personages. Sprookjes waar de spelers hun eigen draai aan geven, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinste en niet saai voor de oudste.

Kaarten zijn in de voorverkoop uitsluitend online verkrijgbaar en daarnaast, indien beschikbaar, op de dag zelf bij het theater. De entree is € 7,50 in de voorverkoop en € 9,00 op de dag zelf. De toegang voor kinderen van 0 en 1 jaar is gratis. Met het kaartje kan ook een keer gratis gezwommen worden in het Bosbad. Dat kan op de dag van de voorstelling of in het volgende seizoen.