Theater de Speeldoos maakt zich op voor nieuw theaterseizoen

Baarn – Vanaf maandag 2 september opent Theater de Speeldoos haar deuren weer voor het publiek.

De zomersluiting is dan voorbij. Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag kan men tussen 10.00 uur en 12.00 uur terecht bij de theaterkassa om kaarten voor het nieuwe seizoen te kopen. Op dinsdag is de theaterkassa gesloten.

Afgelopen week ontving het theater al wel bijna 80 kinderen die deelnamen aan de Theater4Daagse. Er werd vier dagen lang hard gewerkt om de eindvoorstelling op donderdagavond op te voeren.

Maandagavond…filmavond!
Op maandag 16 september start het nieuwe filmseizoen met de film Rocketman, over het leven van legende Elton John. Het filmseizoen loopt van september tot en met april. Iedere maandagavond kan men de nieuwste films bekijken in het theater. Daarnaast vaak op dinsdagavond en één keer per maand op vrijdag- of zaterdagavond.

Andere films die binnenkort vertoond worden zijn Camino, Once Upon a Time in…Hollywood, The Mule, Roxane en De Fabeltjeskrant.

Theatervoorstellingen
Niemand minder dan Karin Bloemen trapt het theaterseizoen af. Op dinsdag 17 september komt ‘La Bloemen’ naar Baarn. Dit keer niet met een cabareteske voorstelling, maar met een muziekvoorstelling samen met de Old School Band onder leiding van Marnix Busstra. Verwacht nummers van Billie Holiday, Aretha Franklin, Norah Jones en Amy Winehouse.

In september zijn ook de voorstellingen De Vloer Op, Latin Soul & Salsa en Funda Stelt Zich Aan te zien in het theater.

Theaterbrochure & filmladder
Wie de theaterbrochure nog niet heeft ontvangen kan een exemplaar afhalen in het theater of tijdens het Cultureel Festival op zaterdag 7 september in de Laanstraat. U vindt daar ook de filmladder met het programma voor september. De filmladder wordt maandelijks verspreid in Baarn en is af te halen bij vele winkels en organisaties in Baarn, zoals bijvoorbeeld bij de Bibliotheek, Sportcentrum de Trits, Boekhandel den Boer, Boot Koffie en Bakkerij Kuiper.

Kaarten bestellen
Kaarten voor films en voorstellingen zijn te bestellen via de website van het theater, aan de theaterkassa (op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur) of vanaf een half uur voor aanvang van een film of voorstelling rechtstreeks aan de theaterkassa. Telefonisch reserveren kan alleen tijdens de openingstijden van de theaterkassa op 035 – 54 180 50. Bestellen via de www.speeldoosbaarn.nl is altijd het voordeligst.