Nieuwe winkel in oude Conimex fabriekspand Baarn

Baarn – Op de Hermesweg in Baarn is in een gedeelte van het oude Conimex fabriekspand DE LOOODZ gevestigd. DE LOOODZ, met 3 o’s, is de verzamelnaam van 3 formules; Nijhof Restwinkel, Boedelmakelaar en Van Ooit.

DE LOOODZ is te vinden op Industrieterrein Noordschil, zo’n 100 meter naast bouw- en woonwarenhuis Nijhof. Vandaar ook dat restpartijen van de woonwinkel, tegen wel heel lage prijzen, te vinden zijn in DE LOOODZ onder de naam Nijhof Restwinkel. Ook Boedelmakelaar heeft haar verkooppunt ondergebracht bij DE LOOODZ. Boedelmakelaar zorgt in Nederland en België voor inboedelafwikkeling zoals inboedel ontruimen, inboedel opruimen en inboedel taxatie. Uit die inboedelafwikkeling komt allerlei kunst, antiek en design vrij voor de verkoop.

Boedelmakelaar richt zich op de verkoop van deze woonartikelen. De 3e winkel in DE LOOODZ is Van Ooit. Deze formule richt zich op de in- en verkoop van tweedehands artikelen. Behalve voor het aankopen van gebruikte woonproducten via Boedelmakelaar, kunnen particulieren ook bij Van Ooit terecht om tweedehands artikelen aan te bieden die Van Ooit dan voor hen gaat verkopen. Overigens wordt een deel van de ingebrachte goederen ter beschikking gesteld aan de Baarnse Voedselbank en aan Kringloopcentrum Baarn.

DE LOOODZ is op maandag t/m zaterdag geopend van 9 tot 18 uur en op zondag van 11 tot 17 uur.