College Amersfoort zet zich in tijdens NLdoet

Amersfoort – Leden van het college van burgemeester en wethouders, verrichten komende vrijdag 21 maart vrijwilligerswerk in de Groene Stee. Ze doen dit in het kader van NLdoet, een landelijke dag waarop vele vrijwilligers zich inzetten.

In het gebouw de Groene Stee aan de Wiekslag in Liendert zijn meerdere functies operationeel, waaronder de Stip, een activiteitencentrum en culturele huiskamers. Vijftig vrijwilligers gaan komende vrijdag werkzaamheden uitvoeren voor het onderhoud van het gebouw en de tuin van De Groene Stee. Het college verzorgt de lunch voor de vrijwilligers om op die manier de waardering uit te spreken voor hun inzet.

Het Oranje Fonds organiseert op 21 en 22 maart 2014 NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. In Amersfoort wordt NLdoet ondersteund door Matchpoint. Matchpoint is een enthousiaste, ervaren intermediair voor betrokken ondernemen en maatschappelijke stages.

Behalve de werkzaamheden in de Groene Stee zetten op 21 en 22 maart in heel Amersfoort vrijwilligers zich in met verschillende klussen in het kader van NLdoet!