Veelzijdige BEL-Art expositie op het BEL-Kantoor

Eemnes – Donderdag 12 februari wordt om 17.00 uur de eerste BEL- Art-tentoonstelling van 2015 geopend door Wim van der Zwaan, voormalig wethouder in Laren.

Tijdens deze veelzijdige expositie zijn werken te zien van Hanny van der Zwaan, Gerda Feeterse van Leeuwen en Hans Huismans.
Het werk van Hanny van der Zwaan is verrassend afwisselend in stijl en materiaal. Naast haar abstracte schilderijen in acryl maakt ze sinds 2013 ook realistische olieverfportretten. In haar beeldhouwwerk in brons, steen en klei staat de mens in al zijn facetten centraal.

Gerda Feeterse van Leeuwen is autodidact schilder van voornamelijk bloemen. Zij gebruikt daar acrylverf voor omdat het droogproces sneller gaat dan bijvoorbeeld olieverf. De laatste tijd houdt zij zich ook bezig met de aquareltechniek, welke zij spontaan en luchtig vindt.

Hans Huismans volgde schildercursussen bij de Huizer kunstenares Simone Stawicki. Vanaf 2010 werkt hij zelfstandig in diverse technieken met uiteenlopende onderwerpen waaronder stadsgezichten, landschappen en dieren of bloemen.

De tentoonstelling is tot en met 25 maart 2015 te bezichtigen tijdens kantooruren van het BEL- Kantoor aan de Zuidersingel 5 in Eemnes, op vrijdagmiddag gesloten.